Услуги

  • цялостно интериорно проектиране с дизайнерски мебели

Изпратете ни план на жилището или помещението, което желаете да обзаведете. Споделете идеята си за визия и концепция на пространството. Ние ще Ви изготвим проект за обзавеждане с изцяло дизайнерски мебели, които да отговарят на Вашият стил. За да бъде интериорът различен, свеж и най-вече Ваш!

* срок за изработка: 15 – 30 календарни дни

** цена: по индивидуална оферта

 

  • цялостно интериорно проектиране с мебели, предлагани на пазара

Изпратете ни план на жилището или помещението, което желаете да обзаведете. Фиксирайте бюджета, който имате в предвид за начинанието. Ние ще Ви представим подходящи предложения за обзавеждане спрямо определените от Вас стилови и функционални желания. Ще ви съставим списък за закупуване на нужните артикули, спрямо бюджета Ви и населеното място, в което се намирате, за да бъде по-лесно за Вас ориентирането на пазара.

* срок за изработка: 10 – 20 календарни дни

** цена: по индивидуална оферта

 

  • проект за корпусна мебел според вашите размери и желания

Желаете мебел изцяло според вашите размери, нужда и стилово желание? Необходимо Ви е съдействие при изпълнението? Ще изработим за Вас всички необходими чертежи, проекти и визуализации, за да се осъществи желанието Ви.

* срок за изработка: седмица

** цена: 20 – 100 лв.

 

  • проектиране на кухня

Кухнята е сърцето на дома! Нека Ви помогнем, за да създадете истински функционално, практично и красиво пространство. Проектите са изцяло според Вашите размери и желания за разположение. Ще предложим няколко цветови гами, както и списък с производителите на материали, необходими за изработка.

Проекта включва представяне на схема за ток и ВиК.

* срок за изработка: седмица

** цена: 50 – 150 лв.

  • цветово оформление за интериор

При наличие на идея за разположение на пространството ни изпратете примерен план за идеята си. Предлагаме Ви визуализация и цветово предложение за избрано от Вас помещение, за да бъде по-лесно да си представите бъдещото му амплоа.

* срок за изработка: 5 – 7 календарни дни

** цена: 30 – 190 лв.

 

* Всички услуги включват съдействие за свързване с бъдещи изпълнители, които могат да осъществят проекта Ви. За всяко задание се подготвят чертежи, визуализации, проекти, технически описания и всичко необходимо за Вашият интериор мечта.